دهه فجر گرامی باد/بازدید کارشناس مسئول مراکز مثبت زندگی بهزیستی استان از مرکز مثبت زندگی کد ۵۳۰۵ بیرجند

موهبتی، کارشناس مسئول مراکز مثبت زندگی بهزیستی استان خراسان جنوبی، به همراه کارشناسان اجتماعی و توانبخشی بهزیستی استان، از مرکز مثبت زندگی کد ۵۳۰۵ شهرستان بیرجند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی، این بازدید با هدف بررسی روند ارائه خدمات و نحوه پاسخگویی به مراجعین انجام شد.

موهبتی در جریان این بازدید با تأکید بر تکریم ارباب‌رجوع و حفظ کرامت انسانی جامعه هدف، از زحمات مسئول و مددکاران مرکز تشکر نمود.

وی همچنین بر تبیین و اطلاع‌رسانی دقیق طرح کالابرگ برای مددجویان تأکید کرد و جلب و جذب داوطلبان طرح «سلام محله» را از اولویت‌های مهم مراکز مثبت زندگی برشمرد.

در پایان این بازدید، مسائل و نکات مطرح‌شده از سوی کارشناسان مرکز در راستای بهبود فرآیندهای اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

#دهه_فجر

#عدالت_برای_همه_آینده_برای_ایران

#ایران_مقتدر_ملت_پیروز

#سلام_محله

#روابط_عمومی_اداره_کل_بهزیستی_خراسان_جنوبی

کد خبر 167586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد